„Bilo nam je super skupa, sad nas čeka školska klupa“ – završna priredba u DV „Sveta Obitelj“

U Dječjem vrtiću „Sveta Obitelj“ u Sarajevu u petak, 14. lipnja 2019. održana je svečana završna priredba kojom su se mališani i odgajateljice oprostili od predškolaca koji u rujnu ove godine kreću u prvi razred osnovne škole.

Budući da su imali malu tremu i veliko uzbuđenje, predškolci su prvo poručili svima nazočnima: „’ko priredbu našu prati, taj se neće pokajati. Sve su riječi i sve note, pune čari i ljepote. Zapjevajte i vi s nama, oprobajte glas, bodrite nas aplauzom, budite uz nas.“

Djeca su svojim pjesmama, recitalima i plesom koje su pripremili sa svojim odgajateljicama, pozdravili svoje roditelje, bake i djedove koji su se u velikom broju odazvali na ovaj događaj.

Na koncu priredbe, prisutne je pozdravila i zahvalila na dolasku ravnateljica vrtića mr. sc. s. Kata Ostojić. Ravnateljica je uručila diplome za predškolce zaželjevši im da vrednote kao što su prijateljstvo, poštovanje, ljubav i radost života koje su usvojili boraveći u Caritasovom vrtiću “Sveta Obitelj” zauvijek nose u svojim srcima. Osim diploma, ravnateljica je uručila i prigodne darove koje je osigurao Caritas Vrhbosanske nadbiskupije te zahvalila roditeljima na povjerenju koje su ukazali ovoj Ustanovi i omogućili da bude dio radosnog djetinjstva.

Ova priredba je vrući ljetni dan osvježila pjesmom, plesom, osmijesima i pokojom suzom radosnicom.

Svim prvašićima želimo puno sreće, zdravlja i Božjeg blagoslova u nastavkunjihovog odgoja i obrazovanja te puno radosti u stvaranju novih uspomena!

http://caritas-sarajevo.ba

https://ssf-mostar.com/