Božićna priredba u dječjem vrtiću „Sveta Obitelj“

Caritasov dječji vrtić “Sveta Obitelj” i ovog Božića organizirao je božićnu priredbu koja je razveselila mame, tate, bake, djedove i sve druge koji su pogledali dječje nastupe.

Kako epidemiološke mjere još uvijek nalažu važnost socijalne udaljenosti i odgovornost svakog pojedinca za zaustavljanje širenja korona virusa, božićnu priredbu nije bilo moguće organizirati tradicionalno i s velikim brojem ljudi.

Zbog toga, odgojiteljice ovog vrtića i ravnateljica s. Kata Ostojić, zajedno s dječicom pripremile su prigodan božićni program koji je snimljen i objavljen tako da svatko može, barem na ovaj način, biti dio božićne proslave. Roditelji djece rekli su kako je ovo ”najbolji poklon do sad” te su, umjesto pljeska uživo, pristizale čestitke djeci sa svih strana.

Osim priredbe i igrokaza, djeca su snimila i nekoliko prigodnih božićnih pjesmica, a svima su poželjeli i čestit Božić i sretnu Novu godinu. Ovim slatkim dječjim željama se pridružuju i odgojiteljice vrtića, ravnateljica s. Kata te ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije vlč. Mirko Šimić.

Više o svemu:

Izvor: http://caritas-sarajevo.ba

https://ssf-mostar.com/